Catering a escoles a Tarragona

La teva empresa de càtering per a escoles a Tarragona

Dins dels serveis que també oferim a Més que bo catering hi ha la gestió de menjadors escolars. Per a nosaltres, l’atenció alimentària per als més petits és fonamental. D’aquí, que posem a la teva disposició un servei de qualitat per a l’atenció del menjador escolar amb una cuina rica en aliments frescos i producte de proximitat. Autèntica menjar casolà per a escoles cada dia.

Es tracta d’un servei de càtering per a escoles, col·legis, menjadors socials, instituts de la província de Tarragona basat en la cuina sana i equilibrada. Una dieta amb gran valor nutricional i un seguit de menús que s’encarrega d’elaborar la nostra dietista professional. Una dietista i nutricionistes que s’encarreguen de crear els menús per evitar qualsevol tipus d’intolerància i al·lèrgia, mantenint el bon gust i la varietat en l’alimentació nutricional.

Tot això, per aconseguir que tots els nens, alumnes de col·legi i col·lectivitats tinguin l’energia suficient i els nutrients necessaris d’un menjar sa diàriament. Per a això, disposem d’una cuina central per distribuir tots aquests menús. També gestionem cuines dins dels propis centres i escoles.

Preparació de menús per a col·legis

Una educació en el valor nutricional i el bon gust dels productes i ingredients més frescos de la zona. Fem de l’alimentació la il·lusió i l’aprenentatge de conèixer nous sabors, textures i experiències per als nens. Una manera de respectar i aconseguir uns bons hàbits durant els àpats. En part, per tota la feina del nostre equip de monitors

Uns monitors especialitzats en l’espai de temps lliure de les escoles i que s’encarreguen tant d’educar en base la bona alimentació i fer que els nens es preocupin per portar una dieta sana, així com de fomentar la companyonia, i l’amistat empatia en el dia a dia, amb un servei de menjador d’allò més professional.

Som especialistes en oferir un servei integral de menjadors en col·legis, centres d’estiu, colònies, excursions o sortides extra escolars. Tria gust i bona alimentació amb el nostre servei d’àpats per a col·legis.

Sol·licita un pressupost personalitzat