Qui·som

Sobre Més que bo

Més que bo som una empresa especialitzada en la cuina per a congressos, empreses, col·legis, residències i qualsevol esdeveniment que es celebri a la província de Tarragona. El nostre servei de càtering està preparat per garantir la major qualitat en el servei que oferim. Ens encarreguem de tot el menú, l’organització, la planificació i la gestió integral de l’acte o celebració que requereixi d’un servei de càtering a la província de Tarragona.

Comptem amb anys d’experiència en aquest sector on el nostre compromís per la creativitat, la innovació i per la qualitat del servei és el que vam demostrar cada dia en tots els serveis que realitzem. Acumulem banquets i la satisfacció de la gent que ha gaudit del nostre servei.

En Més que bo som una gran família amb un objectiu, el d’aconseguir que estigui tot al teu gust. Per això oferim una variada selecció de plats i disposem d’una gran varietat de serveis entre els quals pots triar perquè no tinguis de què preocupar-te.

Com negoci, tenim una àmplia trajectòria en el món de l’hostaleria i això ha permès que cada any puguem innovar i proposar noves creacions i dissenys per a qualsevol esdeveniment que tingui lloc.

Servei de primera qualitat, elegant, cura i pensat sempre en les teves necessitats. Som una empresa referent i diferent.