Catering per a empreses a Tarragona

La teva empresa de càtering per a empreses a Tarragona

En el nostre servei de càtering de Més que bo, també disposem de menús elaborats tant per a les nostres botigues, així com per a empreses que cada dia requereixen dels nostres serveis de cuina. D’aquí, que en la nostra cuina oferim solucions de càtering per a empreses de la província de Tarragona amb productes de proximitat i qualitat amb receptes variades.

Una sèrie de menús equilibrats que oferim diàriament a empreses de qualsevol sector. Perquè, què hi ha millor que menjar com si estiguessis a casa? Respectem el producte i els aliments. Un producte fresc, de proximitat, i amb receptes de cuina tradicional. Autèntic menjar casolà preparat diàriament per a la major comoditat d’empresaris i treballadors. Treballem tant en les nostres cuinem com en les cuines dels propis centres de treball.

Ingredients frescos i menjar casolà que posem a la teva disposició. Ens adaptem a la teva situació i per això t’oferim el nostre servei a domicili per a més comoditat dels empleats. Un servei de càtering a domicili per a empreses amb el que disposaràs d’un menú nutritiu, equilibrat, i amb un gran sabor tradicional i casolà per als teus àpats diaris.

Màxima professionalitat en càtering per a empreses

Realitzem una gestió eficient, sense oblidar els petits detalls que marquen les diferències. Aportem tota la nostra experiència en el servei a domicili de menjar per a empreses i treballadors, i si cal, també de personal i mobiliari.

Oferim cuina tradicional, de fusió, moderna o innovadora. Només has de dir-nos com ho vols i nosaltres donarem forma al que vols. Estem especialitzats en dinars i sopars d’empresa, stands en fires i congressos, coffee breaks, aperitius, esmorzar i tot el que necessitis. Tot això gràcies al nostre equip de professionals.

També estem especialitzats en càtering per a reunions de directius, proporcionant uns aperitius i menjars de gran qualitat. Un assortiment per enfortir la imatge d’empresa davant de qualsevol client, soci o company.

Més que bo catering té el tracte directe amb la direcció de l’empresa, amb decisions i solucions a l’instant. Sense intermediaris ni esperes per respostes.

Sol·licita un pressupost personalitzat